89. MARCARE IN PROFUNZIME prin micropercutii-FRAP R 2000

Prod 89

Acest stilou pneumatic, de utilizare profesionala, combina puterea si supletea. Permite scrierea sau desenarea cu o mare usurinta, ca si un stilou.

Amprenta poate fi profunda, deci durabila. O larga paleta de utilizari este posibila, de la marcarea pe sticla la oteluri calite (65HRc). Este deosebit de apreciat in trasabilitate, ce trebuie a fi realizata rapid si unde sculele de marcare traditionale ar necesita o munca indelungata si obositoare.


 

catalog1

 

 105. MARCARE IN PROFUNZIME prin micropercutii-STARFRAP

Prod 0105Acest stilou electric cu design functional, este un instrument robust ce ofera numeroase posibilitati de marcare sau de decorare. Designul ergonomic si buna repartitie a maselor permite o excelenta prindere in mana.

Gravura, profunda si durabila se face cu suplete, fara efort, pe toate materialele inclusiv pe otelurile tratate la 65 HRC


 catalog1

 

 106. MARCARE PRIN SCANTEIERE-STARARC STILOGRAVOR

Aceste stilou electric permite scrierea prin scânteiere pe piesele metalice.

Electrodul la contactul cu metalul, provoaca un arc ce inegreste materialul. Urma obtinuta este lizibila si superficiala. Acesta tehnica de marcaj este destinata pieselor fragile sau a celor care nu tolereaza nici un impact de deformare. Aceste stilou, cu design functional, este un instrument robust. Ergonomia si buna repartitie a maselor pemite o excelenta prindere in mana. Marcajul se face cu suplete si fara efort.


 

 catalog1

 

107. MARCARE PRIN ARDERE-STARPYRO

Prod 0107Acest stilou de pirogravura permite marcarea pe lemn, pluta, piele sau pe plastic.

Ofera numeroase posibilitati variind de la trasabilitate la decorare.

Excelenta sa proiectare il face un utilaj robust, performant, izoland bine caldura asigurand un lucru continuu fara a supraincalzi manerul.


 

 catalog1

Formular de contact
Nume (*)
Invalid Input
Prenume (*)
Invalid Input
Societate
Invalid Input
Telefon (*)
Invalid Input
E-mail
Invalid Input
Judet/Sector (*)
Invalid Input
Detalii produs (*)
Invalid Input
Cerere (*)

Invalid Input
Captcha Captcha
  Refresh
Invalid Input